tiistai 3. kesäkuuta 2014

kylpyammeen tilaus

Epäilyistäni huolimatta uskaltauduin tilaamaan kylpyammeen Saksasta Suomeen.

via

Eli koriin lähtivät Villeroy & Bochilta Omnia Architectura Duo 1700 x 800 kylpyamme. Ammeen kylpysyvyys on jopa 480mm, mikä on enemmän kuin esim. Idon ja Gustavsbergin ammeissa.

via
Ammeen "zubehörinä" lähtivät jalat sekä ylivuotosysteemi ja -venttiilit. Jälkimmäisten kohdalla jännitetään sopivatko oikeasti ammeeseen, sillä eivät ole ammeen kanssa samaa sarjaa. Mutta nettisivu kyllä väitti, että ko. ylivuotosysteemi olisi ammeelle juuri sopiva. Koska V & B ylivuotosarja olisi ollut 120€ kalliimpi, otin riskin. Saa nähdä, kannattiko. No, ylivuotosysteemin tilaaminen /hakeminen kaupasta onnistunee Suomestakin. Toivottavasti. 

Maksuja tuli seuraavasti:
amme 359€
jalat 62€
ylivuotosysteemi 41€
venttiilit 12 €
lähetyksen vakuutus 3€ 
lähetysmaksu 177€

Kokonaiskustannukset ovat siis pyöreästi 700€ - Suomesta vastaavan IDOn ammeen olisi saanut parhaimmillaankin hintaan 960€.

Ja tällä kertaa tilasin Megabadista

3 kommenttia:

 1. Hei,

  Olen tilaamassa samanlaista ammetta Saksasta, myöskin Megabadista, ja yrittänyt katsoa noita "zubehörejä" mukaan tillaukseen. Olisko mahdollista, että laitat vaikka linkit teille tulleeseen ylivuotosysteemiin sekä venttiileihin. Jalat on löytynyt ammeelle, mutta tuskastelen tuon saman ylivuotosysteemin kanssa...

  Mielelläni näkisin vielä valmiista ammeesta myös kuvia, ja kuulisin käyttökokemuksia ammeesta.

  Kiitos jo etukäteen jos viitsit! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hertta,
   Kiitos viestistä. Koska en osaa liittää tähän kuvaa, enkä jaksa kirjoittaa jokaista tilattua osaa erikseen, teen siitä erillisen postauksen. Koitan myös, jos saisin kuvia ammeesta aikaiseksi ;)

   Poista
  2. Kuvat kelpaisi kyllä myöskin! =) Ja jos jaksat kertoilla vielä josko ammeessa on jotain erityisiä, huomioon otettavia seikkoja. Teittekö ammeen seinärakenteesen jonkinnäköistä huoltoluukkua?

   Poista