tiistai 27. toukokuuta 2014

keittiö valittu

Päädyttiin ihan erilaiseen keittiöön kuin mitä lähdettiin hakemaan. Toisaalta emme oikein tienneet mitä haluamme ennen kuin loppumetreillä. Halusimme tumman keittiön, mutta musta tuntui liian musta-valkoiselta. Harmaa taas liian harmaalta. Niinpä valitsimme harmaansinisen keittiön Saari-keittiöistä. Väri on siitä mukava, että se näyttää eri valaistuksessa erilaiselta. Niinpä meillä tulee olemaan aamuisin erivärinen keittiö kuin iltaisin. Mattapinta luo oveen myös omaa elävyyttä. Saareke tuleekin sitten kokonaan valkoisena.


Se, että emme tienneet mitä haettiin näkyi kyllä keittiön loppuhinnassa - kun saimme siihen lisättyä kaikki muutokset ja viilaukset, hinta kohosi reilun 2000 euron verran. Emme siinä vaiheessa kuitenkaan enää lähdetty keittiötoimittajaa vaihtamaan. 

Keittiötasot meille toimittaa Keittiökalustetukku ja ne tulevat olemaan valkoiset kivitasot sekä seinäkkeessä, että saarekkeessa. Keittiön tarkempi väri on RAL 5008. Netistä löytyy eri sävyjä ko. väristä, minusta allaoleva on lähimpänä meidän tilaamaa. 

RAL 5008

6 kommenttia:

 1. Onpas upea väri! Jään odottamaan valmista tuotetta, nuo mattaovet kuulostavat hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jännityksellä odotetaan mekin lopputulosta :)

   Poista
 2. Hieno ja erilainen keittiö! En ole koskaan tainnut törmätä harmaansiniseen, mutta näyttää kyllä todella hienolta. Jään odottelemaan tulevia kuvia keittiön valmistumisesta :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Väri ei kyllä ollut sellainen, että olisimme mekään tietoisesti osanneet hakea sitä - halusimme mattapintaisen keittiön ja tuo väri vaikutti värikartalla sopivalta :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Ihanan erilainen valinta. Ja kiitos todella kattavasta keittiötoimittajavertailusta! Meillä on tarjous (ja käynti) vasta kahdesta paikasta ja jotenkin tuntuu, ettei jaksaisi kovin montaa kiertää, vaikka hyödyllistähän se ehdottomasti olisi. Eli ehkä marssimme vielä muutamiin liikkeisiin ennen valintaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täytyy odottaa vielä lopputulosta, toivottavasti tulee yhtä kiva kuin mielikuvissa ;)

   Kävin keittiöliikkeet näinkin kattavasti läpi, koska olimme aika hukassa keittiön kanssa. Pinterestista oli suuntaa-antavia kuvia, mutta eipä oikeastaan enempää. Nyt tarjonta on tiedossa. Kolme tärkeintä asiaa mitä tuli tältä reissulta opittua on 1) vertaile ovien materiaaleja ja pintatekstuuria 2) ovatko rungot valkoisia ja miten ne tarv. peitetään (esim. oven takaa pilkottava osa) 3) sokkelin koko sekä saako sokkeliin kaappeja tms. Tsemppiä keittiövalintaan! p.s. alkukartoituksen jälkeen kävimme mieheni kanssa vielä "finaaliin" päässeissä liikkeissä keskustelemassa, joten useamman kerran joutuu keittiöliikkeessä kyllä vierailemaan.

   Poista