tiistai 21. tammikuuta 2014

messukuulumiset - kaapit

Terveisiä Kölnistä! imm - Living Interiors -messuilla nyt käyty ja ajattelin tännekin vähän tunnelmia kertoa. Ennen kaikkea Living Interiors olivat huonekalumessut, eikä varsinaiset kokonaisvaltaiset sisustusmessut. Ja vaikka mainostettiin, että mukana ovat myös kylpyhuoneet, valaistus ja lattiat, niin täytyy sanoa, että varsin vähäiselle mm. valaistuksen ja kylpyhuoneiden esittely jäi. Etenkin kylpyhuoneiden esittely oli pettymys - muutamia ammeita ja hanoja oli näkyvillä, mutta siinäpä se. 

messujen itäinen sisäänkäynti

Olimme koko perheen voimin liikenteessä, joten kierreltiin todella nopeasti. Alue oli kyllä valtava, ainakin viiden, ellei kymmenen Helsingin messukeskuksen kokoinen, ellei enemmän - ja monet hallit olivat vielä useammassa kerroksessa, joten tulipa käveltyä. Messujärjestejille kiitos kun olivat myös ilmaisen lastenhoidon messuvieraille järjestäneet. Meidänkin tyttö pääsi pariksi tunniksi sinne nauttimaan palveluista. 

Sireeneja (???) - ei kai tähän aikaan vuodesta, mutta sireenin kukilta näyttävät…
Saksassa ei kyllä tänä talvena ole paljoakaan pakkasta näkynyt, jotkut puut kukkivat jo ja lehdet ovat hiirenkorvilla… tammikuussa!!!

Pitkään mietin, laitanko omat kuvat blogiin vaiko mieluummin kuitenkin valmistajien ja päädyin kuitenkin valmistajien kuviin - ovathan ne paljon laadukkaammat. Olemme etsimässä olohuoneeseemme kaappeja, joten niitä tuli messuillakin katsottua. Ajattelin tässä esitellä kolme saksalaista valmistajaa, joiden kaikkien tekemät kaapit mielelläni kelpuuttaisin meille kotiin…

Piure
etenkin Line-sarjan kaapit jäivät mieleen. Linjakkaat, erittäin laadukkaasti tehdyt - sekä mekanismeiltaan, materiaaleiltaan että viimeistelyltä. Yksityiskohdat hyvin mietitty. Hinta ei valitettavasti kylläkään selvinnyt edes netistä… Kuvat valmistajan sivuilta. 
Interlübke
Laadukkaat. Kokonaisuudet olivat loppuun asti mietitty. Näitä saa käsittääkseni mittojen mukaan teetettyä - vain mielikuvitus on rajana, kuten valmistajan esitteessäkin luki. Osastolla oli mm. walk-in-closet, josta meidän tyttö oli todella innostunut. Kaapin oven taakse saattaa kätkeytyä myös esim. kylpyhuone /wc. Kuvat valmistajan sivuilta.
Sudbrock
Näistä kaapeista mieleen jäi etenkin tikkaat, jotka olivat rakennetut juuri tälle hyllylle. Näissäkin erittäin laadukkaat mekanismit ja viimeistely. Kuvat valmistajan sivuilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti