keskiviikko 22. tammikuuta 2014

messukuulumiset - pöydät ja yksi tuoli

Tälläisiä pöytiä katselimme. Myös yksi tuoli jäi mieleemme. Virityksestä huolimatta tuoli on todella mukava - hieman keinumainen, kun on ripustettu köysien varaan. Ja esittelijäkin sattui vielä puhumaan suomea - oli aikoinaan ollut Suomessa töissä :)TON - Tolken


girsberger - Kai
Girsberger valmistaa kalusteita myös mittojen mukaan ja sellaisena kuin asiakas ne haluaa. Heiltä saisi esim. sellaisen pöytälevyn, joka on tehty yhtä tai kahta puun runkoa yhdistäen niin, että puun muoto säilyy.


Muuto - 70/70


Jonkun näistä pöydistä voisimme hyvinkin hankkia uuteen asuntoomme. Toisaalta olemme päättäneet, että panostamme rakennusvaiheessa rakenteisiin ja kiinteään kalustukseen sekä valaistukseen. Irtokalusteet ostamme sitten harkiten kun remontti on tehty. Olemme myös valmiita panostamaan kalusteisiin, mutta ensin mennään niillä mitä on ja hankitaan muut sitten pikkuhiljaa kun kukkaronnyörit sen sallivat.

2 kommenttia:

  1. Iik, ihan sähkötuoli tuli mieleen!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tuolin ulkonäkö on aika pelottava. Ennakkoluuloistamme huolimatta uskalsimme siihen istua - ja "kyyti" oli kuin unelma - istuinmukavuus on aivan huippua ja siihen pieni keinunta, joka tulee tuolin ripustuksista. Ja tuollainen tuoli olisi kotona sekä katseenvangitsija, että myös keskustelun herättäjä :)

      Poista