perjantai 8. marraskuuta 2013

Tarjouskilpailu

Tänään lähetin tarjouspyynnön noin 20:lle arkkitehdille. Ensin ajattelimme, että voimme suunnitella remonttiamme ihan itse, mutta tarkemmin rakennusvalvontaviraston sivuja lukiessa, tulimmekin siihen tulokseen, että tarvitsemme vähintäänkin A-ryhmän pääsuunnittelijaa. Tämä siis sen takia, koska teemme isohkoja muutoksia märkätiloihin. Näin ollen emme selviä pelkästään sisustussuunnittelijalla.

Tarjouspyynnön mukana lähti myös viimeisin hahmottelimistamme pohjista. Tähden alla oli tyttömme nimi, joten peitin sen :)


Olin onnekas, että sain arkkitehtivalinnan rajattua edes tuohon reiluun kahteenkymmeneen. Arkkitehteja löytyy sekä arkkitehtitoimistojen liiton (ATL) sivuilta että FISE Oy:n sivuilta todella paljon. Loppujen lopuksi otin yhteyttä niihin arkkitehteihin, jotka esiintyvät SAFA:n "Pientalojen suunnittelijoita" -oppaassa ja ovat kotoisin pääkaupunkiseudulta. Tarjouspyynnössä kerroin lyhyesti toivomuksistamme ja liitin mukaan myös minulla olevat rakennus- ja linjapiirustukset talosta sekä yhden hahmottelemistamme pohjista. Nyt jään innolla odottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti