keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Viikko 44

Viime viikolla solmimme asuntokaupat ja olemme nyt velallisia, mutta onnellisia uuden (vanhan) asunnon omistajia. Asunnon muutosprosessi onkin päässyt pikkuhiljaa vauhtiin, nyt etsitään hyviä sisustussuunnittelijoita ja remontoijia. Tarkoitus on pistää koko asunto uusiksi. Projekti tulee olemaan iso ja voimia vievä, varsinkin kun yritämme hallita ja valvoa projektin etenemistä ulkomailta käsin. Onneksi meillä on kuitenkin apuvoimia Suomessa :) Lopputuloksen on kuitenkin tarkoitus palkita meidät, koska asunto tulee olemaan juuri meidän tarpeisiin suunniteltu ja toteutettu!

Asuntomme on L-muotoinen läpitalon asunto, jossa on myös parveke (ei näy kuvassa). Kiinteitä kohteita on asunnossamme seuraavasti: kolme kantavaa palkkia, takka sekä putkien paikat ja "loossi".


Yllä on meidän asunnon pohjapiirustus ja alla on ehdotelma siitä mitä haluaisimme asunnossa olevan ja miten tämän kaiken saa ehkä mahdutettua. Toiveena siis olisi kaksi makkaria, keittiö, kylpyhuone ammeella, wc (voi olla myös yhteydessä kylppäriin), työtila sekä kodinhoitohuone. Asuntomme korkeus (290cm) mahdollistaa myös parvien tekemisen. Ja sellaisen meidän tytär ehdottomasti haluaisi. Lisäksi mietimme, että eteisen päälle saisi mukavasti parven sekä mahdollisesti kylppärin yläpuolelle ainakin säilytystilaa.

2 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani, niin löysin tieni myös tänne!

  Tsemppiä vaan kovasti remonttiin. Ulkomailta käsin toteutettuna se ei ole nimittäin ihan helppoa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kun kävit ja kiitos tsempeistä :) Mielenkiinnolla seuraan myös teidän projektin etenemistä. Ja yritän oppia muiden kokemuksista :)

   Poista